Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Friday, January 6, 2012

Aku hampir give up dibuat dek blogger.Bertuah betul!

   Nasib baik masalah selesai.Masalah apa?Nak cerita, panjang sangat.Jam dah pukul 11.12 malam.Esok nak sekolah.Lesson plan belum buat.Baju belum gosok.Nak cari baju pulak, biasanya 5,6 minit dok belek-belek pilih baju.Mata pulak dah mengantuk sangat.Otak jangan katalah.Penat di buat dek masalah yang melanda.

   Apa-apa pun, aku off dulu.Ni aku buat sheduled post je.Almaklumlah.... awal-awal tahun ni memang aku bzzzz.Cikgu mana yang tak bz awal-awal tahun ni kan?Ok.Aku minta izin undur diri dulu.Sementara menanti kepulangan aku petang nanti, silalah tengok-tengok apa yang ada ye!Gracias!



Aku hampir give up dibuat blogger tadi.
Bertuah betul!

... TO BE CONTINUED....

6 comments:

kakyong said...

apa ke kes nya dgn blgger ni yer... mogok kot..

kakyong said...

so dah tah ke keputusan interview tu.. betul1 sadis la...

kpah k-poh said...

lain kali kalau kena lagi...mesti dah tahu apa nak buat... kan..

ORLANDO AHMAD said...

fuh, bz betul ye

cik ketam said...

Blog kena remove ke sis?

anyway, semoga jadi cikgu yg baik (:

tunz said...

mama ker sbb selalu tag scar..huhuhu

Let's have a break!