Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, January 29, 2012

Anugerah Juara Lagu ke 26 : Excited tak nak tengok?

   Siapa nak tengok Anugerah Juara Lagu ke 26?Sila angkat tangan!!! Aikkk!!!!Tak de orang angkat tangan pun!Aku pun tak angkat tangan.Kenapa entah.Tapi dulu-dulu, masa Search jadi fanalis, excited sangat nak tengok.Masa tu takdelah pulak tema-tema atau promosi gila-gila.Kenapa ye?Mungkin kerana aku generasi x yang makin meningkat umur kot!




Juara lagu 1989 : SEARCH
Lagu : Isabella
( Credit to :Tupai )




Kalaulah semua finalis perempuan pakai sopan macam ni....
( takdelah kita tambah dosa tengok peha dan betis )

Berita lanjut boleh tanya Tupai


7 comments:

LaLa mhdnor said...

xde mood nak tgk, hehehe
tggu keputusan je...

Pen Biru said...

tahun ni saingan paling sengit

ZWAN SABRI said...

X sabaq nak tengok Karma jadi juara.. HAHA..
btw, Najwa n Yuna mmg sopan.. cayalah artis Indie.. :)

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Dulu2 memang follow .. masa tu zaman zaiton sameon .. sedap lagu tu

jemarisuri said...

kita serupa..hehe
maybe faktor umur kot krg rasa nk tengok..hehe

Miss. Tina said...

sure akan tengok saje jer nak support dan lihat perkembangan industri muzik tanah air kita....

kakchik@ella said...

saya dpt 5 tiket free cikgu tp disebabkan tak excited, pandang je la tiket2 tu ..

Let's have a break!