Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, January 22, 2012

Bukan tak nak tolong....

   Alahai anak-anak!Teacher mintak maaf sebab tak share link untuk semakan panggilan ke Sekolah Berasrama Penuh ( SBP ) tingkatan 4.Bukan teacher lupa, cuma tak sempat je.Ni pun teacher curi-curi masa nak update blog.Tapi takpe, anak-anak boleh ke blog INI.Maklumat yang mungkin anak-anak perlukan pun ada di situ.Atau pun anak-anak boleh ke SINI.Jangan risau, ikut je arahan yang diberi.Untuk semakan ke MRSM pulak, klik ke SINI atau SINI.Kalau tak boleh juga, bolehlah beritahu teacher di FB.  Kepada anak-anak yang telah pun berjaya, Justin, Hasif, Ayien, Sofia, Nurulain,  .... selamat berjuang di sekolah baru.Teruskan usaha terbaik agar jadi insan berguna di dunia dan akhirat. Doakan teacher pun dapat beralih angin ke tempat baru.

-
-
-
-
-
-
-
-

  

3 comments:

jemarisuri said...

tahniah utk ank murid cikgu yg dh dpt ke asrama penuh..hehe

cik kiwi's said...

tahniah utk semua yang layak masuk ke sbp dan mrsm..:)

hana said...

semoga anak murid teacher berjaya..
=D

Let's have a break!