Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, January 8, 2012

Kesalahan besar yang aku lakukan sebagai seorang blogger

   Aku dah lama perasan perkara ni.Aku bertekad untuk berubah.Aku tahu, tindakan aku itu mungkin telah melukakan hati banyak pihak.Tapi, bila aku online je, mula blogwalking, mula tulis entry, mesti aku lupa!Mesti aku lakukan kesalahan yang sama lagi dan lagi dan lagi.Aduhai..... bersalahnya aku rasa pada kawan-kawan blogger.Maafkan aku!Kesalahan yang aku maksudkan adalah ....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
a) Tidak membalas semula komen-komen yang masuk di entry aku
b) Tidak membalas kunjungan blogger-blogger yang sudi komen dan yang sudi tinggalkan jejak di chatbox aku.
c) Tidak 'follow' dengan segera mana-mana blogger yang singgah ke blog aku buat pertama kali walau pun mereka telah pun follow.
-
-
-
-
-
Bukan aku sengajakan tetapi ...
Aku selalu terlupa!
-
-
-
-
-
Jadi, tolonglah maafkan kesalahan aku sebagai seorang blogger!




Maafkan aku!

Oklah.Aku nak balas komen dan kunjungan teman-teman blogger sekarang 
sambil menonton Buletin Utama TV3 tentang Dato' Hassan Ali kena pecat




6 comments:

Fendy said...

ok follow saya cepat...hahah

Cik Rose Cute said...

hihihi...biasa la manusia...kadang2 terlupa...

faa.rosli said...

akuu maafkan kamu..x perlu kita bertemu cukup kau tahuu..ecehh..hihihi

Jasman said...

tak semestinya apa yg kita buat disukai org lain...hehe

kpah k-poh said...

kpah pun sama time sibuk scarr... tapi bila dah agak berkesempatan.. kpah blogwalking dgn jayanya... hmmmm

aku shafiq said...

Ooo .. xpe2 .. hee .. datang lar follow belog apix ek .. kih3 .. kehadiran anda sangat di hargai ..

Let's have a break!