Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Wednesday, January 25, 2012

Seronok jugak rupanya....

    Betullah... seronok jugak rupanya buat kraf felt ni.Buat beg duit felt, keychain felt, brooch felt, sampul buku felt, semuanya felt.Ok, dek kerana idea blogging masih ke laut, aku share gambar beg duit felt keluarga burung marah.( Aku masih migrain lagi.Huhuhu)

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Bahagian depan



Bahagian belakang.
Ala... tak berapa kemaslah jahitan tu!

10 comments:

YaYaNsMuM said...

Mmg seronok.yayansmum pun suke crafting!(^_^)

jemarisuri said...

comel sungguh kreatif awak..

♥BELLALICIOUS♥ said...

comelnye! buat untuk i satu ;p

whitecappuccino said...

kreatif la..cantik!

Phat said...

cantikk

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

waduhhhhhhhhhh cantiknyaaaaaaaaaa =)

EmpayarUtama said...

Nak tulis apa ya - rajin, kreatif, cantik tu. Aku nak pos entri pun tak nyempat bw pun ke laut (sebab nampak tulisan ke laut tu hahahahahah)

LaLa mhdnor said...

jeles sebab tgn x kreatif nak buat tu sume, hehehe

Nisa Greennnpanda said...

wah..comel aa tue..
sy pun b'jinak2 wat felt craft gak.. XP

Hanif Bloglist Blog said...

Jom join Hanif Blog Bloglist
Hanif blog bloglist
Salam kenal….dan I follow sekali
Lepas letak sila komen yekk..

Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap hari saya akan merayau 10 blog di bloglist saya malah akan di ping ke Ping.busuk.
Entri anda juga akan dilink ke bloglist

Let's have a break!