Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Thursday, January 12, 2012

URL aku kena blog!!! Matilah aku....( kalau takde sesiapa sudi nak tolong)

    Mula-mula hari tu, blog hilang!Lepas tu internet sakit kaki.Jalan slow macam orang tua.Hari ni pulak, nak try ping langsung tak boleh!Mesej kat bawah tu yang FB bagi.Apa sebabnya ye!Tolonglah aku! Huhuhu!!!!!!!!!!!!( Ni mesti FB tak kasi aku blogging ni sebab nak suruh aku siapkan lesson plan untuk esok!)

Tolong!Tolong selesaikan masalah aku ni!

Sorry, this post contains a blocked URL

The content you're trying to share includes a link that's been blocked for being spammy or unsafe:

2.bp.blogspot.com

For more information, visit the Help Center. If you think you're seeing this by mistake, please let us know.





Matilah aku....
huhuhuhu!!!!!

7 comments:

blog-tips-kurus said...

url saye ok tapi tak pernah nak ping kat FB.. huhu!

Rozuan Ismail said...

wan pon sama kena mcm tu jugak.start semalam.so, x leh nak ping.

Scarlett O'Hara said...

Try tanya FB.FB kata sbb terlampau aktif ping.Pada hal dah berapa hari ntah tak ping.

kpah k-poh said...

tu lah..sesekali bagi ler kpah pulak ping entry.. heeee..

Anonymous said...

bodoh punya fb..menyusahkan ja.. blog saya pon ada kena juga.. maybe sebab kita banyak ping kot.. argh.. habis pelawat aku merudum.. hahaha.. ( maaf kasar bahasa sikit.. tgh marah ni )

grOundnUt said...

Errrkk...macam mana leh jadik camtu?:O

gedek! said...

kucing pon sakit jantong!

haha

Let's have a break!