Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Saturday, August 4, 2012

Cik Anon masuk blog!

    Minggu lepas aku dapat komen dari Cik Anon.Dia mintak aku buang tanda serupa 'salib' yang jatuh berguguran jika cursor digerakkan.Aku berterima kasih pada komen tu sebab aku sendiri pun tak terfikir bentuk benda tu tang seakan-akan 'salib' .Tapi aku betul-betul tak ingat, macam mana nak buang benda tu.Nak explore dan main try je boleh, tapi minggu lepas aku betul-betul sibuk.Jadi insyaallah, akan aku buang benda tu secepat mungkin.Tapi untuk lebih cepat, ada tak sesiapa boleh beritau aku nak buat macam mana?Maklumlah aku blogging atau edit blog aku ni main sesedap rasa je.Tak de lesen!Tolong ek!

-
-
-
-
-
-
-
-
Lupa nak ucap terima kasih pada Cik Anon!
Terima kasih ye tolong beri ingatan.



3 comments:

jemarisuri said...

sis pun x perasan...bagus la ada yg prihatin..sama2 betul kan apa yg tak betul kan..

Ety said...

Kak, Ety pun guna blink blink kat cursor macam akak. Nak buang juga la.

Ety nak paste kod HTML kat sini tapi tak allowed pula :'(

Thank you kak, bgitau. Ety dah buang dah :)

zilaothman said...

Kak, rasanya itu widget yang akak tambah dalam add gajet... You buka Design, pastu layout.... Try tgk yang mana satu sebab dia dalam java script... Kotla ya... Heheheh

Let's have a break!