Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, January 28, 2013

Ranking Alexa.Penting ke tak?

   Secara peribadi, setiap kali update blog, aku mesti check ranking Alexa aku.Ranking terbaik pernah aku capai adalah 1002.Masa tu aku memang spent most of my time blogging.Zaman baru nak kukuhkan blog dulu.Masa tu blogwalking adalah satu kewajipan.Tak sah kalau tak blogwalk.Tapi dek kerana kekangan masa, sejak akhir-akhir ni, aku jarang sangat blogwalk.Bila check ranking Alexa hari ni, aduh mak dah jejak 10k!Sedihnya!Cik Nuffy pun macam segan nak tayangkan iklan walau pun masih ada 2 lagi BE yang still survive.Ni tak boleh jadi.Mesti kembali menjadi blogger tegar.Pendapat anda bagaimana?


Tak boleh dah nak santai-santai macam ni.
(Gambar pinjam google)

3 comments:

kata kata islami said...

ya memang alexa rank menunjukkan jumlah pengunjung blog tersebut, sehingga semakin tinggi alexa ranknya maka pengunjung baru akan tahu kridibilitas blog kita

Anonymous said...

Habis asyik gambar kucing aje...org pun naik jemu..bubuh le..gambar lembu ke..itik ke..ayam ke..tupai ke..tikus ke..cencurut ke..biawak ke..tahi kucing ke..hehehehe...jgn marah nanti ranking alexa merudum lagi..

Mas Zull said...

assalamualaikum scarlett....mmg kena pulihkan ni....hehehe suka tengok kucing tu bersantai2...:)

Let's have a break!