Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, June 5, 2011

Si manis 16.Hmmm.... manisnya!

   Ramai blogger tulis tentang Siti Saleha adik si Sam Bunkface tu.Maklumlah, sekarang tengah hot dengan Nora Elena.Siti Saleha tu memang cantik dan berbakat.Tapi, jangan lupa yang kita ada ramai lagi pelakon muda yang bukan saja cantik dan berbakat seperti Siti Saleha.Salah seorang daripada mereka adalah Wan Atiqa Farhana Wan Sarmizi.

   Pertama kali aku tengok lakonannya adalah dalam cerekarama Sejadah Kaabah.Watak sebagai anak yang sangat rajin membantu ibunya mencari rezeki sangat berkesan.Terutama semasa dia mengayuh basikal menjual kuih dan semasa di hospital selepas kemalangan.Sangat real!Masa tu aku tak tau pun namanya tapi memang betul-betul nampak yang si Wan ni berbakat besar.

   Kali kedua aku lihat Wan di Juvana, memegang watak Nadia.Kali ini aku memang pasti yang si Wan ini adalah bakat muda yang patut diberi lebih peluang dan pendedahan.Harap-harap juga si Wan ini lebih bijak dari Miera Liyana yang suatu masa dulu pernah mendedahkan apa yang tak patut didedahkan.

   Semoga ada orang filem yang nampak bakat besar si Wan @ Eyka Farhana dan memberi peluang padanya untuk menjadi seorang bintang.


Cantikkan si manis 16 ni?Sekali pandang macam Fazura!


Fazura

8 comments:

dill said...

die comel :)

dill.

kpah k-poh said...

Juvana i like..tapi nama pelakon..tak tau...hmmm..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

jika watak yg baik semua org suka kan?hrp2 orgnya semanis watak dia dlm cerita tu

Red said...

si manis 16 tak ada link blog ke.?

cik mumu :) said...

ouh , name die tuu . hehe . comel sangatt ! :)

cantekk said...

btuah nye berwajah comel..
xpe la, bsyukur...

arghh comel la derang,,,

MingMing said...

aah.. suke die ni. comel. tapi tulah. tak keluar citer die kat mane2.. so name pun tak tau..

Cik Rose Cute said...

Budak nie...jarang kontravesi...baguslah...

Let's have a break!