Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, August 14, 2011

Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

Santai Bersama BEN ASHAARI

Pujuk Kak Pah KPoh dulu baru join segmen ni.Takut Kak Pah marah...

Ok.Dah pujuk dah.

Syarat-syarat join :

1.Buat entry dan letak header :Cam biasa, kacang je tu!

2.Tajuk : BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK?

3.Tu je.

( Tengok Kak Pah kalau-kalau masih marah)

14 comments:

SoLy SoLicious said...

dtg singgah belog best :)


http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

saya cello191 said...

singgah dr blog en ben...cantek blog..^^

miss inna said...

inna dtg golek2 kat sini...^^

http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

grOundnUt said...

header cam kacang gitu?(tetibe sentap plak nama kene petik);p

osHin said...

singgah ke blog best :)

Nizam Ijam said...

blog nie best..selalu gak datang..

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Nizam Ijam said...

selalu datang sini :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah dri segmen abg ben ..=)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mr.Baiz said...

hye..selamat berkenalan..
blog awak best..nice..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

terjah dari segmen Ben

Asyikin said...

salam singgah dan follow awak ^_^

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

Scarlett O'Hara said...

Tq singgah.Puas meronda blog-blog anda semua yg best!

kpah k-poh said...

Singgah dari blog sendiri....heee...

Let's have a break!