Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Friday, August 12, 2011

Nak cari jugak cekodok sedap...

  Semalam tak berapa sihat.Lepas berbuka terus makan ubat.Tau-tau, nak sahur baru sedar.Nasib baik ada orang tolong masak nasi.Jadi hari ni tak nak makan ubat.Malam ni malam sabtu, online mula jam 10 malam lepas tu burn the midnight oil...Rugi wooo tak jumpa Kak Pah, tak jumpa Abg Teror, Tak jumpa Laling Curly, tak jumpa Abg Gedek, tak jumpa Ben, tak jumpa adik Nad itik comel, tak jumpa Mak Dara, tak jumpa Belalang, tak jumpa Ellen ikan cute bla bla bla....

   Alamak, nak gi bazarlah pulak.Oleh kerana masih tak jumpa Blogger Cekodok Sedap, maka aku nak cari cekodok sedap kat bazaar.Tak kuasa nak memasak hari ni.Tapi... so jumpa malam nanti... Yiha!!!!!

3 comments:

Belalang Hijau said...

ala ciannya dia demam ek...
semoga cepat sembuh...
cekodok sedap dah ilang dari dunia blogger kan...

kpah k-poh said...

YE lah scarr...di mana yaaa blogger cekodok sedap a.k.a ultraman keding...dah ghaib dia tu...mungkin dah balik ke kg pisang...!!!

Scarlett O'Hara said...

Tulah... Tetiba je dia menghilang.

Let's have a break!