Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, February 19, 2012

Blogger nak kena tumbuk!

   Amaran untuk para blogger!Hati-hati bila nak komplen atau komen tentang apa-apa isu terutama isu tentang Adam AF dilantik sebagai mentor program Mentor.Adam nak tumbuk blogger yang mengutuk dia tu!Tapi konon katanya Adam tersilap orang!Nasib baik belum sempat jumpa blogger tu.Kalau tak, blogger lain yang mengutuk dia, blogger lain yang kena tumbuk!Berita lanjut, cari di Mingguan Malaysia.Aku nak  share link, yang keluar semua kisah Adam Adli bakal cikgu yang tak betul tu, nak kena tumbuk gara-gara kes turunkan gambar Dato' Seri Najib dulu.

   Berbalik tentang Adam AF tu, kalau TV3 dah lantik dia, maknanya, dia layaklah tu.Walau pun orang lain kata tak layak termasuk aku!



Gambar pinjam dari Google.

7 comments:

Sharinginfoz said...

macam2 citer ada

Woofer Storm said...

tak nak kena tumbuk..takut~

YaYaNsMuM said...

huhu...strategi marketing...kalo diorang pilih mentor yg kontroversi, sure ramai yg nak tgk sejauh mana kelebihan dia...huhu

Yumida said...

hati2 bila cakap die x layak..kang kena penumbuk bersarung puteh tu..tp klo tumbuk ala2 hip hop, sure comel kan..haha

ZWAN SABRI said...

sensitif sangatlah Adam ni.. tak boleh terima teguran ke sampai nk tumbok2 plak.. HUHU

Telor Power said...

hahaha bg aku pun dia xlayak, dia hanya layak jd guru tari.

grOundnUt said...

macam² la...artis lagak samseng...peminat pon satu..kritik pon agak² laa..>,<"

Let's have a break!