Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, February 19, 2012

Cara mudah dan seronok belajar B.Inggeris.

   Aku seorang guru B.Inggeris bagi pelajar tingkatan 3, 4 dan 5 tapi aku taklah sehebat penutur jati bahasa tersebut.Almaklum sajalah lidah Melayu,dah biasa makan keju budu.(Walau pun aku orang Johor jati sebab budu tu sedap wooo !) Jadi, atas kesedaran untuk mempertingkatkan B.Inggeris aku, aku mencabar diri agar menjawab soalan-soalan di SINI.Seronok tau sampai terlupa nak blogging sekejap. Jadi, bagi anda, tak kiralah anda 'terror' speaking London atau cuma 'terror' macam ayam patuk jagung, aku cadangkan anda segera berkunjung ke SINI.Lepas tu,bolehlah beritahu aku, seterror mana B.I anda!Ada berani????



Inilah guru B.Inggeris aku semasa tingkatan 1,2 dan 3 dulu.
I miss you sooooo much!
Where are you?

4 comments:

Telor Power said...

cikgu b.i adalah org putih.
mesti power dia ngajar

Mak Lagenda said...

Nnt mak nak try cer jwp jugak la soalan2 kat link tu

P/s: Musti scarlett gelak golek2 klu tgk spelling mak yg tunggang lannggang kat blog mak tu kan? Malu bila teacher BI tgk n3 kita..

Scarlett O'Hara said...

Itulah nak cari sgt cikgu tu.Banyak jasanya...

Scarlett O'Hara said...

Mak, salah sebab mencuba takpelah mak.Lama-lama oklah.Yg penting, semangat.

Let's have a break!