Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, February 6, 2012

Salahkah aku berkongsi?

   Kata orang, blog umpama dairi.Dalam sebuah dairi,akan tercatat segala macam aktiviti harian si empunya.jadi, salahkah seandainya aku berkongsi apa jua aktiviti yang aku jalani di blog aku ni?Tidakkan?Jadi, buat kesekian kalinya, aku kongsikan gambar-gambar aktiviti aku semalam.

-
-
-
-
-
-
-
-


Pagi-pagi sambil bersarapan kueh teow basah
aku buat kek lapis lagi.
Kali ni warna hijau dan merah.
(Beli mahal dan kurang sedap jadi baik aku buat sendiri )

-
-
-
-
-
-
-
-
-




Kemudian aku buat kraf felt lagi.
Kali ni penggantung kad matrik.
Yang ni untuk student UIA.

Itu jelah aku nak kongsi.

Jangan marah!!
 

5 comments:

cheqna said...

besh kek tu..nanti hujung minggu nak buat r =)

faa.rosli said...

nak tgk hasil kek..huhuhu..n nak resepi...hihii

Pen Biru said...

dah nama pun blog, suka hatila nak buat ape kan..hhuhu

Marina Monroe said...

Salam,

cantik naik kuih lapis tuh..Alhamdulillah

tunz said...

rajinnyer....bab jahit menjahit nih..mama tunz surrender...jahit badge kat baju skola ank pun maleh...hahhahhah

Let's have a break!