Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, January 23, 2012

UTM... kini ku datang...

  Alhamdulillah.... Akhirnya dapat juga aku menyambung pengajian ke Master.Daftar pada 15 hb ni di UTM.Tapi, cuti belajar belum lulus lagi ni.Tapi tak pe.... cuti seminggu jadi aku kena relekskan otak dulu.Salah satu cara aku nak relekskan otak adalah dengan .........

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


.... buat kek hari jadi!
Alamak!Buruklah pulak!
Tak pe... yang penting sedap!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


..... dan menyiapkan tempahan beg duit smurfette ni.
Baru siap 50 %.
Beg duit Mr.Bean dah siap tapi lupa pulak nak upload gambar.
-
-
-
-
-
-
-
Satu lagi berita best hari ni..
-
-
-
-
-
-
kakak aku dari Kota Tinggi datang bawak kuih gendang!
Yes!Macam tau-tau je aku tengah mengidam ni.


p/s: Doakan aku berjaya dalam temuduga Cuti Belajar Bergaji Penuh aku tu ye.
Terima Kasih.

7 comments:

caliph shuriken said...

congratz.. smoga trus sukses ^^

YaYaNsMuM said...

Wah...rajin buat kek.Nak sikit..hehe.Insyaallah...Gud Luck ya!

whitecappuccino said...

tahniah! selamat belajar!

maszull said...

assalamualaikum...tahniah cikgu...:)

Errah said...

congrats sis...we r in same uni with different stage..

Mia Liana said...

good luck untuk temuduga tu...

IsmailDotCom said...

semoga berjaya ...cuti belajar bergaji penuh....

Let's have a break!