Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Friday, February 24, 2012

Beg duit felt Mickey Mouse

Tada!!!!
Dah pun siap...
Beg duit felt Mickey Mouse
tempahan cinonet bernama Alyaa
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Bahagian belakang
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Bahagian depan.
Warna dan design semua budak Alyaa tu yang tentukan sendiri.
Dengan saiz 3 " x 5", harga RM10 aku rasa ok kan?



7 comments:

jemarisuri said...

cute plak kraf ni...kalau js nk tempah dlm 3 gitu ...ada diskaun ke?.hehe..


**agak2 muat tak kalau js nk letak nama jemarisuri...pastu gambar flower like garden gitu blh ke?..

kalau sudi blh ke draf gambar ..apa2 nti blhlah emel kt js utk confirm...hihi

Ruby Mahabbah Fillah said...

comella...

sy minat sgt...

cm na yaa sy nk dptkn beg nie...

GBM said...

Cantik.. nak letak gambar sendiri boleh? hehe..

Scarlett O'Hara said...

Js, jawapan saya dah beri di ruangan komen blog JS.

Scarlett O'Hara said...

Nak beg ni senang je.Btau je nak warna dan design apa.Emailkan.

Scarlett O'Hara said...

GBM, nak letak gambar sendiri boleh tapi gambar doodle lah sbb beg ni 100 % handmade guna felt.

Scarlett O'Hara said...

JS, nnti saya try drafkan design du dan email ke JS ye.:D

Let's have a break!