Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, February 20, 2012

Cara seronok dan percuma belajar B.Inggeris.Jomlah!

   Hari ni agak terlambat aku up date blog.Blogwalking pun tak lagi.Selain kerana penat, aku sebenarnya terleka di satu web belajar B.Inggeris.dari satu test ke satu test aku jawab.Eeh!Macam senanglah!Ada masa nanti, aku nak jawab yang lebih mencabar pulak.

   Bagi sesiapa yang teringin nak tahu setakat mana level grammar masing-masing, atau nak cuba 1001 macam soalan yang disediakan, cepatlah ke SINI.Entry malam semalam pun aku tulis tentang web ni.Pendek kata, berbaloi kalau nak try.Ala... kalau salah, boleh tengok penerangan yang diberi kenapa jawapan kita tu salah.   Selain untuk para blogger, web tu juga sangat sesuai untuk sesiapa saja terutama para pelajar sama ada di sekolah atau di universiti.Oklah.Tunggu apa lagi, jomlah cuba!




Aku perkenalkan sekali lagi, guru B.Inggeriaku di Form 1,2,3..
Handsome tak?


3 comments:

mas saari said...

saya pun masih nak belajar untuk pertingkatkan lagi penggunaan bahasa inggeris..

Mohd Norafzal said...

mcm rupa Neil Armstrong time blaja silat dulu

GBM said...

mesti try ni.. nak test kemantapan speaking skali. hihi

Let's have a break!