Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Tuesday, February 7, 2012

Fuh!!!!Akhirnya siap juga!

Setelah puas berhempas pulas,
akhirnya siap juga tempahan kraft felt beg duit The Smurfette ni.
-
-
-
-
-
-
Sekejap lagi,bolehlah aku mengemas rumah
sambil menunggu masa untuk blogging malam nanti.
-
-
-
-
-
-
-



-
-
-
-


Bahagian belakang.

Terima kasih Allah,
kerana mempermudah urusanku.

12 comments:

shiema sufian said...

lawaaaa (:

Chekgu Azrine said...

Rajin betul cikgu erk..

jemarisuri said...

cutenyeee...kalau yg camni brapa harganya..manalah tau kot2 lepas ni js nk tempah...hehe

grOundnUt said...

creative nya!^^

belogkiter said...

comel dan kemas je

Miss. Tina said...

Ini pon comel jugek...sebab saya suke Smurfette....

Scarlett O'Hara said...

Shiema, tq sbb kata lawa.Makin semangat nak ambik tempahan.

Scarlett O'Hara said...

Chekgu Azrine, ni salah satu cara nak release tension tau!Tak caya, cubalah.

Scarlett O'Hara said...

JS, harganya murah je. RM10 +RM3 utk kos pos. OK tak?

Scarlett O'Hara said...

Groundnut, tetiba teringin nak buat keychain felt bentuk kacang! :D

Scarlett O'Hara said...

Belogkiter, setakat ni alhamdulillah... puas hati dgn hasilnya.

Scarlett O'Hara said...

Miss Tina,Smurfette tu mmg comel tapi yg ni kena tuko kaler baju dan topi sbb background tu Cik Aishah nak putih.

Let's have a break!