Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Saturday, February 11, 2012

Phewittt!!!

    Balik dari majlis Maulidurrasul di sekolah, aku terus lepak.Penatnya!!Dalam hati terfikir macam manalah agaknya YB atau PM atau orang-orang bisnes yang sentiasa sibuk 24 jam!Memang mereka manusia-manusia hebat!Dek kerana letih, aku layan Kuch Kuch Hota Hai sampai habis.Tak sangka pulak ramai yang update status FB tentang filem tu walau pun ia filem dah lama.Sedih jugalah cerita tu tapi aku jenis yang kedekut airmata...

   Habis je menatap wajah handsome Shah Rukh Han, aku mula mengorak langkah untuk mengemas rumah.Rimas rumah macam tongkang pecah!Sambil-sambil tu aku on Fb dan update Scarlett's Petals ku tersayang.Tiba-tiba je, badan letih jadi bertenaga bila dapat tahu adikku Deno sudi buatkan doodle untuk aku.Terima kasih Deno!Cantik sangat doodle tu apatah lagi dengan warna purple yang so sweeeet!!!Jap lagi akak letak doodle tu kat blog ye!




Phewiit!!!!
Teacher Scarlett nak ke sekolah!

7 comments:

Cik Rose Cute said...

comel hehehe

Mine and Me said...

hei, aku juga masih suka nonton film kuch kuch hota hai, memang itu film sudah lama sekali...
tapi shah rukh khan tampan sekali... heheh ^_^

salam kenal

jemarisuri said...

suka la tu...hehe

Aini Azman said...

hahaha aini tak sempt pon tgk habis cite tu sbb kua dating,.=P

Chekgu Azrine said...

Suka doodle..hehe

shiema sufian said...

lawanyaaaa baju purple (:

kpah k-poh said...

sambut abang balik kerja dgn mata bengkak.. abang tanya.. baru bangun tidur ke?? takkkkk... baru abis tgk kuch kuch ho ta hai... huwaaaaaa....

Let's have a break!