Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Tuesday, February 21, 2012

Tempahan beg duit felt lagi

   Dalam proses untuk menyiapkan 4 beg duit felt untuk kanak-kanak dengan harga RM10 setiap satu.Seorang nakkan gambar Mickey Mouse dan 3 lagi nak The Smurfette.Selain daripada itu, ada 4 tempahan skaf / cekak rambut felt.Siap beritahu lagi nak yang bunga-bunga macam selalu aku buat tu.High taste juga budak-budak sekarang ni.Brooch ada juga tapi buat brooch sekejap je. Opps!Ada seorang nak keychain teddy bear.Fuh!!Penat tapi seronok layan kerenah budak-budak.Sambil tu bolehlah blogging sambil lari-lari anak menjenguk kawan-kawan.





Contoh yang 3 orang budak cinonet tu nak ;The Smurfette.

5 comments:

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, kreatifnyeee.. :)

kakyong said...

wah.. comelnya... beg ni.. pandai cikgu buat

aimaniman said...

akak suka, tp anak2 blom tau nak hargai barang, kalau ada pun jadi bahan mainan dia orang je,.. nak disimpan sibuk mintak, bila bagi dia main dan ilangkan...

YaYaNsMuM said...

rezeki...rezeki...neway,cute lar..sama ngan YM, Ym pun suka crafting...:)

jemarisuri said...

comei2...biasa budak2 mesti suka gambar2 camni kan...hehe

Let's have a break!