Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, February 26, 2012

Tengok siapa yang kena!!!!

Shhh!!!
Nak mengendap lagi ni.
Tengok!Siapa yang kena??
-
-
-
-
-
-

(1 )


Walau pun ranking berpuluh ribu, bukan bermakna Jemarisuri ni tak aktif.
Inilah antara blogger yang paling rajin say hi pada aku.
Dan yang sudi nak tempah beg duit felt( Kalau confirm )
Dengan sikapnya yang ramah dan kerajinannya up date blog, 
aku yakin Jemarisuri aka JS akan berjaya menaikkan rankingnya.



(2)


Blogger kedua yang aku terjah adalah Mialiana.
Si Mia ni memang sentiasa optimis, ramah, baik hati ....
Ranking dia pun pernah jejak 500 kalau tak silap.




(3)


Blogger Zwan Sabri ni antara orang yang paling awal say hi kat aku
masa aku mula-mula blogging dulu.Dengan kata lain, dia adalah senior aku 
dalam dunia blogging. 

4 comments:

hana said...

rajin nye menjengah rankin mereka..
hihi

aimaniman said...

Untyng kena terjah mesti trafik naik

Nizam Ijam said...

saya mana? haha

Telor Power said...

ok aku pun nak say hi juga lah....boleh?

Let's have a break!