Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Wednesday, October 12, 2011

Aku cuma seorang blogger.....

Santai Bersama BEN ASHAARI

   Sempat lagi nak join ni?Tak kira!Kira sempat je!(Ingat untuk blogger baru tadi.Tu yang buat tak tau je tu ) Ok.Untuk join kenalah jawab soalan.Pertama :Kenapa rakan blogger kena masuk blog aku... Jawapannya.... ala... kenalah datang sendiri sebab tak reti nak masuk bakul angkat sendiri.Walau pun aku nak beritau yang blog aku ni best.tapi aku ni pemalu orangnya...

   Soalan kedua : Blogger yang selalu beri semangat untuk blogging.... Ramai... tapi Ben nak satu je.Fikir punya fikir.... aku pilih Adik Denoku Sayang...Aku pilih Deno kerana..... jemputlah baca catatan Deno sendiri.Bagi aku dialah lambang semangat yang sebenar.Tiba-tiba aku rasa nak menangis...  

   Oleh kerana airmataku dah bercucuran ( tak tipu ni) aku minta izin pergi dulu....

3 comments:

faizal mohd said...

menulis sambil menangis ye? -betul2 feel tu- :P

kpah k-poh said...

nak cuba jenguk blog Adik Deno

grOundnUt said...

pernah masuk sekali je blog ben..peh tuh tak masuk dah..^^'

Let's have a break!