Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Wednesday, October 26, 2011

Ben Ashaari dan rakan blogger

BEN ASHAARI
Ala.... nak cerita pasal blog sendiri ek?
Ok...Blog aku ni dah setahun lebih dah umurnya.Dah laju juga berjalan setakat ni.
Taklah bertatih sangat lagi.Blog aku ni purple warnanya sebab aku suka purple.Aku guna perkataan 'petals' kerana bagi aku setiap pengalaman yang aku kutip umpama sekelopak bunga dalam kehidupan aku.Jadi kalau sudi nak kenal siapa aku, sudilah juga menjenguk blog aku ni.

Kenapa aku berblog?
Welll.... pertama sebab aku dah jatuh cinta dengan dunia blogging.Di sinilah aku meluaskan rangkaian sosial aku.nak join kumpulan Yaasin atau rewang bukan tak boleh, tapi aku tak berapa gemar keluar rumah.Selain dari itu, aku berblog kerana di sinilah ku temukan ketenangan... Cewahhh Jiwang jap!

Siapakah idola di dunia blog?
Siapa ek? Alamak.... aku pilih...
1. En Benton
2.Siapa lagi kalau bukan Kak Pah Laling

Eiii?dah siap?Macam masak maggi mee je.
(Opps!Ada oang marah.Bukan maggi mee tapi mi maggi.
BAHASA MENUNJUKKAN BANGSA KATANYA) 

:D

Ok.Aku nak balik rumah mak aku dulu.Rayalah katakan....

12 comments:

Ieyrra Tiera said...

Nak join jugak ... !

||aLeaSaRa|| said...

krupp krappp kunyah muruku yehaaa!owh nak ikut nak ikut..kata raya?!!!

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

-✿Ayu✿- said...

salam kenalan! dri segmen abg beng!

SpidermanHere said...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

wanie wonek said...

hye im follow u dear. singgah dari segmen yang sama. jom terjah blog saya pulak.

http://waniewonek.blogspot.com

cikpjaz said...

Salam kenal dari pjaz, dari segmen yang sama, pjaz singgah sambil follow ^___^

Miss Ayu Nushka said...

salam ziarah.dr segmen yg sama.
ayu dh follo.jemput2 la singgah kat blog ayu pula^^

CikHoneyBee said...

salam.. cikhoneybee dtg dr segmen abg ben dan mtk maaf sbb lmbt singgah. jemput ke blog ya

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

KiMiE said...

Salam. Terjah dan follow, dari segmen bro Ben :)

jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

QmaRidh said...

salam perkenalan! dri segmen abg ben! jom singgah blog saya
http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :)

# Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger :D
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html

Let's have a break!