Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, February 26, 2012

Aku baru mengendap!Best woo!

(1)
Mula-mula, aku mengendap rumah Ben Ashaari.
Fuyoooo!209 je ranking Alexa dia!
Klik gambar tu kalau nak lebih jelas ye.


(2)
Kemudian , aku mengendap si Lyssa.
Pun hebat!
Kagum aku!



(3)
Bergerak pulak ke rumah Mak Dara.
Mak Dara ni pun makin lama makin hebat.


(4)
Ni pulak rumah Encik Mat Gebu. 
Walau pun En.Mat Gebu ni tak pernah say hi kat aku, tiap-tiap hari aku jenguk dia.



(5)
Best juga mengendap ni.
Alamak!Rumah aku da....
( Segan pulak nak komen)
Dah masuk dua tahun, kat situ je ranking aku.



(6)
Tiba-tiba, aku terdengar suara baby menangis!
Fuyooo!Ujang tengah tukar lampin anak dialah!
Ranking Ujang ni pun boleh tahan..
( Apa lah Ujang.Ada iklan payuda** idaman kat rumah dia)



(7)
Akhir sekali aku menjenguk rumah Abang Gedek , pemilik wajah tanpa senyuman.
Dalam sehari, entah berapa orang masuk rumah Abang Gedek ni.Jadi, aku agak, ranking dia patut lebih baik dari aku.
Mungkin sebab Abang Gedek kurang buat entry SEO ni.


Oklah.. Penat pulak aku mengendap.
Nanti aku nak mengendap rumah orang lain pulak!

10 comments:

hana said...

kite ni dalam ranking tercorot..
haha

jemarisuri said...

try ngendap umah js pulak agak2 brapa ye...haha

ZWAN SABRI said...

Zwan di tangga yang ke-5365 la... HUHU

Farah Azurah said...

blog fara cane pulak ??hehe :D

Errah said...

SEO tu apa kak?

Lyssa Faizureen said...

amboihh . mengengdap rumah Lyssa juga ye .kuang3!

ujang said...

mmg tgh tukar lampin pun..hehe..,

mmg ramai suka iklan tu.=)


rank dah jatuh ler..malu..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

laaa naper tak cakap nak dtg umah mak.. kalau tak boleh mak buat cokodok dan kopi o panassss boleh minum sama sama hehehehehe...

-gedek! said...

hehe... sebenarnya saya takde idea SEO ni hapa... selalu dengar juga orang dok cita... tapi mungkin sebab terlalu tua, jadi tak paham!

haha... nanti saya studi

deno said...

wah... agak2 blog deno pula yang ke berapa ratus ribu... haha

Let's have a break!