Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, March 11, 2013

Ku kehilangan...

   Sejak bermula kes di Lahad Datu hinggalah ke hari ini, aku telah kehilangan.Aku tak tau kenapa tetapi aku memang betul-betul kehilangan.Ya... aku kehilangan idea untuk update blog.Terima kasihlah pada mereka yang bertanya aku ok ke tidak.Jawapan aku adalah : Aku ok cuma entah kenapa aku tak nampak apa-apa yang menarik untuk aku kongsikan.Biasanya tu, mencurah-curah idea yang datang.

   Kalau nak kejarkan SEO seperti blogger-blogger tegar lain, tentu aku dah tulis macam-macam entry tentang SABAH.Ala.... Aku tak perlu ke SABAH untuk dapatkan berita.Macam-macam berita terkini ada di internet.Pilih sajalah.Tapi, kenapa entah.Mood tu tak ada.Sedihlah kenangkan nasib para pejuang negara.Sedih juga bila fikirkan yang menceroboh itu juga saudara seagama.Entahlah..... Mudah-mudahan, Allah tunjukkan yang terbaik buat kita semua.




2 comments:

Mrs Velentine said...

tapi sedih bila berita yg mereka naikkan semua x betul...done colgate

Aida.Ohno said...

kena tunggu mood menulis blog ni sampai dululah jawabnya ni?hehe.

Let's have a break!