Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Tuesday, October 30, 2012

Entry curi ceri

   Oh Tidak!Semalam tak sempat update blog.Scheduled post pulak tu tak sempat nak buat.Pagi kelas macam macam biasa.11.30 hingga 1.05 minit, aktiviti pasca PMR.Pukul 1.30 meeting.2.45 kelas tambahan untuk pecutan SPM sampai pukul 4. Balik rumah dah pukul 5. Masak dll dah maghrib.Makan, buat kerja sekolah dah pukul 11 malam.Aduhai!!Rasa tak sempat nak bernafas!Tu belum masuk menanda kertas periksa dan Gerak Gempur tu.Ni pun curi-curi update time tunggu SAPS nak loading.Lembab bebeno!Petang ni pulak ada kelas di UTM.Tapi macam mana ni?Sebab dah sejam dah asyik je ......................................................................................................................................................................................................... ceri-beri!!!!!Aduhai!!!!!!

Makna tajuk:
Entry curi-curi sebab update kat sekolah
+ ceri sebab asyik ceri-beri je ni!!!!!

-
-
-
-
-
-
-
-
-
Muka ketat kena ceri-beri.

8 comments:

syiela said...

aduhai bznya akak ni.. pengorbanan tuk anak murid.. moga dorang semua berjaya nanti :)

Norhaizan hakim said...

KZ sngat menghargai jasa dan pengorbana guru macam Teacher SO dalam mendidik anak bangsa!

:: Mrs.Eady :: said...

minum teh o pekat!

Huszaini Haron said...

hehehe! kelako entri nih! ceri pun cerilah! janji blog update!!

deno said...

busynya akak

Kasmawati Jaafar said...

ngajar kat sekolah mana, scarlett?

Scarlett O'Hara said...

Kelako?Tak baik tau!Ceri beri sampai balik sekolah!:D

Scarlett O'Hara said...

Ngajar dekat...... dekat...... :D malulah.Jom citer kat FB! :D

Let's have a break!