Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Wednesday, January 26, 2011

Digi Happy yang sentiasa happy.

   Haaa!!!!Nak cerita pasal Digi lah tu!
Kenapa pulak?Tak boleh ke?Jeles lah tu!
( Sekadar intro )

   Sebenarnya aku nak cerita pasal Digi Happy.Yelah kata orang orang berbudi dengan kita, kenalah kita berbahasa dengan orang.Tak faham?Maksud aku oleh kerana Cik Nufy dan Digi telah sudi memberikan aku BE, apa salahnya aku promote sikit tentang Digi ni.Tambahan pulak aku pengguna setia Digi selama bertahun-tahun ( aku pun dah lupa tahun berapa dek kerana lamanya aku guna Digi) Digi ni memang best walaupun mula-mula guna dulu bila masuk sikit kawasan pedalaman, Digi entah ke mana tapi yang masuk coverage S'pore!Tapi itu dulu sekarang Digi is the best.Oklah sekarang aku nak cerita tentang Digi happy yang jadi BE aku tu.


DiGi HAPPY
   Digi happy adalah untuk  bercakap lebih lama dengan kadar lebih rendah.Dengan hanya RM0.99 sahaja anda boleh bercakap selama 45 minit( wah!Jimat betul!Patutlah happy!) Untuk panggilan HAPPY KE HAPPY di seluruh Malaysia, Sabah & Sarawak : DARI JAM 9.00am hingga 5.00pm. Waktu Traffic ( waktu puncak ke?) Untuk Panggilan Happy ke CELCOM.. MAXIS..TALIAN TETAP ( RUMAH / PEJABAT ) TM KADARnya :0 minit HINGGA 3 minit :RM 0.33 seminit, 1 minit HINGGA 15 minit : RM 0.99, jika bercakap lebih 15 minit, akan dikira RM0.33 seminit sahaja.TIDAK KIRA MASA SIANG ATAU MALAM , panggilan dari HAPPY kerangkaian lain (peringatan)masih tetap lagi berbaloi dan menjimatkan.Kelebihan lain  PLAN ini adalah seperti berikut: SEKIRANYA KITA TOPUP RM10, TEMPOH HARI YANG DIBERIKAN ADALAH 60 HARI (due date). Haa...Macam mana? Best kan?Tu lah aku kata Digi is the best.Jadi tunggu apa lagi?Daftarlah sekarang!

   

Happy kan?


3 comments:

Nigina said...

huhuhu kalau orang pakai postpaid takda offer ke heheheh

Myfrin's story said...

Salam, scarlett...kak pun pakai Digi. Klu kat bandar, Digi memang laju tapi slow pulak klu di luar bandar.......:)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

Saya yang tak famous datang berkunjung...(jgn cakap mcm tu dear..kakD memang pun mengharap korang semua singgah blog kakD)jgn kecik2 hati ye...kakD bukan apa teruja la jg..ingt org femes ni tak kan nak mai blog kakD kan....

Let's have a break!