Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Thursday, January 20, 2011

Si dia kekasihku....

    Ya...Aku jatuh cinta!Sebenarnya aku dah lama kenal dia tetapi selama ini aku buat tak endah je.Baru 2,3 hari lepas, hati aku berdetik;Ya!Aku jatuh cinta!Mungkin ramai juga di luar sana yang diserang penyakit cinta seperti aku.Kata orang tidur tak lena, makan tak lalu mandi pun tak basah.Dia bukan Pendekar Berkuda yang juga purple seperti aku.Bukan juga abang teror yang telah menunjukkan kehebatannya.Apatah lagi En Ben Ashaari.Bukan!Bukan sama sekali.Aku jatuh cinta pada ........

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
pemilik wajah ini.... Zachary Francis.
( gambar ku pinjam sekejap daripada xtreme-gurl.blogspot.com )

   Kisah cintaku bermula selepas aku menonton La Ikro Ha Fiddin di ASTRO 2,3 hari lepas.Sebenarnya aku tertonton secara tak sengaja.Kebetulan cerita tu baru je mula, aku pun teruslah menonton hinggalah babak Zack ( Dr Edward) mengeluarkan air mata setelah Amani (Norlia) meminta supaya tiada apa-apa hubungan antara mereka.Touching sungguh!!Itulah detik mulanya aku jatuh cinta pada Duyung Aridinata aka Si Capik ni.Oleh kerana cintaku sedang menggebu, ku cari sebanyak mungkin gambarnya dari khazanah Cik Google.Jangan halang percintaanku ye!

Alamak!Seksi pulak gambar milik melayukuhebat.blogspot.com ni.

Nampak well-educated je Zack dalam gambar hak pekanrabu.biz ni.

Terima kasih ye mikkofallenangel.blogspot.com sebab beri pinjam gambar ni.Inilah Zack aka Dr Edward dan Amani aka Norlia dalam La Ikro Ha Fiddin.

Raut wajah Zach ni macam misteri gitu.Tengoklah gambar hak ms.wikipedia.org ni.

Yang ni ambik kat Facebook



Nama penuh : Zachery anak Francis Ubu
Tempat lahir  :  Kuching, Sarawak
Bahasa : Melayu

4 comments:

whitecappuccino said...

hehehe..akak pun selalu macam ni..dulu kalo tengok citer selalu jatuh cinta konon kat pelakon2 tu..mula la cari pics dorang n siap wat folder lagi..tapi tak lama..pastu kat yg lain pulak :)

bee said...

haha minat dia eh ?

BuLat i2 CirCLE said...

lame dh xtgk ikan duyun neh kt tv..

atiEy_[azHa] said...

laa , orang sarawak eh. tak perasan le cara percakapan. nampak macam orang k.l aje. huh

Let's have a break!