Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Thursday, January 27, 2011

Special Giveaway From Moscow



Syarat-syaratnya
  1. Peserta mesti mempunyai blog (kalau tidak camana nak tag member   kan?) : Ok takde masalah sebab Scarlett's Petals ni memang aku yang punya.
  2. Anda dijemput menjadi followerhttp://norakhtar.blogspot.com (tiada paksaan) : Dah follow dah.No 54 kalau tak silap.
  3. Post satu entry ttg giveaway ini di dlm blog anda "Special Giveaway from Moscow" dan link kpd blog ini ( copy syarat penyertaan dr  no-1 hingga seterusnya)..dan kalau rajin letak enty berkaitan di sidebar blog anda..kalau tak rajin..tak payah..tak nak paksa..:) : Done.Dah buat jugak tau.
  4. Tag 5 orang rakan blog anda(nak tag lebih pun takpe) dan pastikan mereka tahu diri mereka telah di tag. : Done.Kawan-kawan yang ditag ada kat senarai di bawah tu.
  5. Tinggalkan komen ikhlas anda tentang (1) kebaikan  giveaway dan (1) keburukan giveaway di bahagian komen kat bawah ini( kat blog Nor tau) beserta URL blog anda supaya senang saya contact. ( jap lagi bila dah post aku komen ye)
  6. Giveaway ini bermula petang ini hingga 28 Feb 2011. :Ok takde masalah.
Pesanan Penaja..cewahhhh!!!
  • Jika anda rasa giveaway ini membebankan..atau membuang masa anda..takyah susah2 nak join.. Semua ini hanya untuk suka2 sahaja : Betul tu sebab tu aku join tapi betul-betul kejar masa jadi tak sempat buat yang kat sidebar tu.Tak marah kan?
  • Mesti anda tanya "mana hadiah? aku nak tengok?"..gambarnya...akan menyusul nanti....biasa2 ajerrr..!!! (^__________^) :Hadiah tu kalau ada terima kasihlah tapi kalau takde pun takpe yang penting menjain silaturrahim.Betul tak?
  • Cara penghantaran hadiah akan dibincangkan selepas pemenang dapat ditemui.  : Ok
  • 5 peserta akan menerima 2 hadiah dari saya.: Wah ok sangat tu.
  • Pertukaran hadiah diantara pemenang boleh dilakukan suka sama suka. : Ok juga ni.
  • Di bawah tu adalah kawan-kawan yang aku tag.
  1. mamat
  2. encik nakal
  3. norgadis
  4. Cik Miera
  5. budak comel

3 comments:

nelly said...

gud luck
=)

Norgadis Labuan said...

Aku kena tag hahaha...

Cempakamelati said...

Good luck, semoga berjaya ya!!

Let's have a break!