Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Tuesday, February 1, 2011

Pelajar Malaysia dirogol. 7 ditangkap.

   Pelajar Malaysia sah dirogol.7 pelakunya telah pun ditangkap.Ini bukan lagi berita dongeng atau khabar angin.Ini kes benar.TETAPI bukan di Mesir.Ia berlaku di London.Berita selanjutnya,sila rujuk pautan yang di berikan.Rujuk di sini. Walau bagai manapun, kita doakan rakyat kita di Mesir selamat.

400yahoo_bellerbys

4 comments:

whitecappuccino said...

Dasyatnyer..gang raped! :(

lionteen said...

baru bace je td article ni. hope sape2 student msia yang study luar ngare tu, x yah la join party2 mcm tu. lagi2 bile ade drug sume tu. x habis lg dgn mesir, cerita rape dekat london lak.sedey tul.:(

Cik Tqah said...

kat mane2 pon bahaya.. m'sia sekalipon kan..cume media massa xnak dedahkan

Scarlett O'Hara said...

Mudah2an semua rakyat Malaysia selamat di mana juga berada.

Let's have a break!