Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Saturday, December 4, 2010

Gembira rasa hatiku ....

   Hari ini, 2, 3 kali aku bw.Maklumlah cuti sekolah.Makan, tidur, jogging ( jari je ), kemas rumah, blogging. Itu je kerja aku.Biasanya di blog En.Ben meriah dengan pengunjung tapi hari ini senyap dan sunyi.Mungkin ramai yang bekerja jadi manalah ada masa nak blogwalking.Aku tahu blogger-blogger temanku mesti amanah.Mana boleh blogwalking masa kerja?Betul tak? Jadi aku pun post 2 entry je setakat pukul 7.00 malam tadi.


Beginilah sunyinya suasana siang tadi di dunia blogku.
( Gambar pinjam daripada si bungsu )

   Ironinya, walau pun dunia blog agak sunyi hari ini, aku rasa gembira amat sangat.Lebih gembira dari dapat berita daripada Cik Nuffy.Tentang apa?Tunggu......Esok aku cerita.

Beginilah rupaku saat ini
(Gambar dipinjam daripada Cik Nurfarhana )

3 comments:

FarhanaDr said...

Heeee.. Saye pon pinjam pakcik google jek ni.. Kikiki.. :)

Tapi cantek font nama saye itu.. Heee..

Chicha$hanteQ said...

kalo sunyi bukak la tuisyen kat blog ni....

untuk sticky post tu...neeza pon blaja jugak drpd entry blogger yg tulis mcm ni la...tapi kalo copy n paste tu melampau...

suke kucing yerr??

nur said...

comel kucin..
kalau kopipes news okla juga.. tapi kalau kopipes n3 sebulatnya mmg hampeh la..
ALL IN ONE

Let's have a break!